NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Trampolines
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Trampolines

Hieronder vindt u ons ruime assortiment trampolines. Wij bieden veel verschillende trampolines aan zoals opbouw(hoge) ingegraven modellen en trampolines welk net is boven het maaiveld staan ook wel 'inground trampoline' genoemd. Ook hebben wij professionele trampolines in ons assortiment, die zijn gekeurd voor openbaar gebruik en voldoen aan de NEN-EN 1176 norm.

De Bruine Speeltoestellen richt zich met name op 2 trampolinemerken, namelijk van het merk Berg Toys en Akrobat. 

Let op: Onze showtuin is nog niet geopend ivm met de corona regels, we hopen zo snel mogelijk u weer te mogen ontvangen. 

Heeft u vragen, of hulp nodig bij het bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via Tel: 0111-643077 of via Info@debruinespeeltoestellen.nl


Trampolines in alle soorten en maten

Wil jij een design trampoline die één is met jouw perfecte tuin? Dan bent u bij de ons aan het juiste adres! Trampolines zijn er in alle soorten en maten verkrijgbaar en bij de Bruine Speeltoestellen helpen wij u graag om de perfecte trampoline conform uw wensen in de tuin te zetten waarbij enerzijds het springplezier jaren gegarandeerd is en anderzijds mooi in het plaatje van uw tuin past. Trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende vormen:

Opbouw / hoge trampoline

Dit zijn trampolines waarbij geen graafwerkzaamheden en/of dergelijke nodig zijn, deze trampolines worden altijd geleverd met veiligheidsnet gezien een trampoline al snel een halve meter boven de grond staat en dus veiligheid wel gegarandeerd moet blijven. Verder is het kwestie van monteren en springen maar.

Inground trampoline

Dit zijn trampolines welk een kleine 20 cm boven het maaiveld staat met onder de springmat een kuil. Deze trampolines kunnen geleverd worden met veiligheidsnet of zonder, dit is uiteraard afhankelijk van de omgeving.

Flatground trampoline

Dit zijn trampolines welk gelijk met het maaiveld in de grond liggen en hierbij is dus geen veiligheidsnet nodig. Het mooie van dit systeem is dat de trampoline niet extreem aanwezig is in de tuin waarbij er toch heerlijk en op veilige manier gesprongen kan worden.

Berg Toys en Akrobat

Het verschil tussen de Berg en Akrobat trampolines is in hoofzaak de maatvoering. Beide merken zijn kwalitatief hoogwaardige trampolines.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.