NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Veertoestellen en Wippen
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Veertoestellen & Wippen

Hieronder vindt u ons assortiment veertoestellen en wippen. Deze wipkippen zijn van goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende dieren. Kinderen genieten van de verschillende bewegingen die mogelijk zijn door de veer onder het dier. Verder stimuleert het de ontwikkeling van het evenwicht.Veerdieren
Een veerdier is erg populair bij kinderen, omdat ze daarop alles om zich heen vergeten! Een kind dat op een veerdier zit, gaat al snel op in een levendige fantasiewereld: het voelt zich een cowboy die over de prairie galoppeert of een dompteur die op de rug van een dolfijn door het helderblauwe water scheert. Wipkippen en veerdieren laten kinderen lachen, ravotten, spelen en dromen. Op veerdieren vertrekken uw kleintjes direct naar een avontuurlijke sprookjeswereld.

Welk veertoestel is geschikt voor mij?
Ons assortiment veerdieren is groot. Veerdier Pony en veerdier Scooter zijn functionele en traditionele veerdieren. Ze zijn gemaakt van massief HDPE en zijn bestand tegen wild gedrag van kinderen. Deze veerdieren worden daarnaast gekenmerkt door een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Onze andere veerdieren vallen op door hun bonte kleuren en grappige vormen. Zo is er het veerdier Ezel, waarop uw kinderen zich kunnen inleven in de rollen van Don Quijote en Sancho Panza, of het veerdier Walvis, dat direct uit het verhaal van Pinokkio lijkt te zijn ontsnapt. De fantasiefiguren zijn nooit griezelig, maar altijd vriendelijk en uitnodigend vormgegeven. In een veerdier zullen uw kinderen zeker een nieuw speelmaatje jeugd vinden.

Veerdieren voor openbaar gebruik
Veerdieren zijn niet alleen bedoeld voor privé gebruik, maar zijn ook zeer populair voor publieke speelplaatsen. Veel van onze veerdieren zijn TÜV-gekeurd en volgens richtlijn EN 1176 gecertificeerd. Deze veerdieren kunnen door scholen, instellingen voor kinderopvang, verenigingen en horecagelegenheden op hun speelplaats worden geïnstalleerd. Ze zijn zeer weerbestendig en bovendien bestendig tegen vandalisme. Alle veerdieren die bestemd zijn voor openbaar gebruik zijn uitgerust met een bijbehorende grondverankering uit gegalvaniseerd staal. Het is vaak het veiligst om het veerdier in beton te verankeren. Daarmee wordt de maximale stabiliteit van veerdieren en wipkippen gewaarborgd.

Andere speeltoestellen
Het wipdier staat in de tuin en uw kinderen zijn nog steeds niet tevreden? Geen wonder, want ons assortiment bestaat uit nog veel meer leuke, vrolijke speeltorens. Uw glijbaan kunt u met een schommel met bijpassend schommelzitje uitbreiden.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.