NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Speeltoestellen - White Rhino Speeltoestellen
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

White Rhino Speeltoestellen 

Hieronder vindt u ons ruime assortiment White Rhino speeltoestellen, de speeltoestellen zijn geproduceerd volgens de NEN-EN 1176 normen en worden geleverd met een TÜV nord certificaat. Voor alle speeltoestellen geldt dat deze in twee uitvoeringen beschikbaar zijn; namelijk de Basic en de Premium variant. De Basic variant wordt geleverd met een houtdikte van 9 cm en de Premium variant wordt geleverd met een houtdikte van 12 cm. 

Vragen over de toestellen of iets anders? Neem dan gerust contact op met onze klanternservice! 


Installatie service
De Bruine Speeltoestellen is gespecialiseerd in speeltoestellen en de bijkomende normen NEN-EN 1176. Het installeren van een speeltoestel kan een flinke klus zijn, dat snappen wij! Neem daarom contact op met één van onze specialisten voor een vrijblijvende offerte!

White Rhino Schommels 
De White Rhino schommels zijn gemaakt van professioneel geïmpregneerd vurenhout met een sterkteklasse van C24. Het sterke hout wordt op maat geleverd met afgeronde hoeken. De White Rhino schommels zijn NEN-EN 1176 gekeurd. Dit houdt in dat de speeltoestellen op openbare plaatsen gebruikt mogen worden, bijvoorbeeld bij scholen, campings en openbare speeltuinen. 

White Rhino Klim/Balanceertoestellen
Klimmen blijft leuk, zeker met de White Rhino toestellen! Met ons ruime assortiment kunt u zeker vinden wat u zoekt. De klim/balanceertoestellen zijn ook te gebruiken als aanbouwmodule voor een al bestaand toestel van de White Rhino toestellen. Zo maakt u de speeltoren nog uitdagender voor de kinderen!

White Rhino Speeltorens
Een speeltoren kan natuurlijk niet ontbreken in een speeltuin! De speeltorens in de White Rhino lijn zijn gekeurd voor openbaar gebruik en op vele manieren uit te breiden met de aanbouwmodules. De torens worden standaard geleverd met een glijbaan. 
 


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.