NL
 • Vakkundig advies
 • Zeer snelle levering
 • Bel nu 0031 (0) 111 643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Toon Producten

Speeltoestel & Accessoires arrow_drop_down

 • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
 • check_circleOnze klanten geven ons een met beoordelingen
 • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
 • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
 • check_circleAchteraf betalen
 • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Boomschors

Een natuurlijke, basic ondergrond met een decoratieve uitstraling. Boomschors is uitermate geschikt voor speelplaats ondergronden! Boomschors is een natuurlijk product wat veelal gebruikt wordt als decoratief product, maar ook als bodembedekker. Boomschors geeft je speelplaats een natuurlijke uitstraling met een speelse touch doordat het boomschors los op de grond ligt.

Een speelplaats ondergrond is erg belangrijk. De kans op vallen is altijd aanwezig en om dit zoveel mogelijk te verzachten en de schok van de val op te vangen is een speelplaatsondergrond bij speeltoestellen met een valhoogte vanaf 60 cm verplicht. Boomschors dient als schokabsorberende ondergrond onder speeltoestellen en is geschikt voor speeltoestelondergronden. Wel is het belangrijk, wanneer je boomschors gebruikt op een publieke speelplaats, dat het boomschors gecertificeerd is volgens de NEN-EN 1177 normen.

Boomschors is in tegenstelling tot andere speelplaatsondergronden goedkoper, maar boomschors heeft ook veel onderhoud nodig. Het is belangrijk dat boomschors regelmatig 'losgeschud' wordt om schimmel en rotting te voorkomen. Boomschors is een natuurproduct en verteert langzaam. Daarom moet boomschors regelmatig bijgevuld worden.

Bezig met laden...
 • play_arrowBoomschors
 • play_arrowValdempende ondergrond
 • play_arrowGeschikt voor openbaar gebruik
Verzendkosten: €

Boomschors  - offertebasis

Specificaties:
Omschrijving Boomschors: Boomschors offertebasis
Dikte boomschors:  
Materiaal:  
Waterdoorlatend: Ja
Gekeurd: Ja

Standaard geleverd
 • Boomschors  - offertebasis
Omschrijving Boomschors - offertebasis

Om je speeltoestel of speelplaats veilig af te maken is een valdempende ondergrond verplicht bij een valhoogte vanaf 60 cm. Een valondergrond is niet alleen belangrijk, maar maakt je speelplaats ook helemaal af. En wil je je speelplaats een natuurlijke uitstraling geven? Dan is boomschors een goede optie. Boomschors is in verhouding goedkoper dan andere speelplaatsondergronden, maar regelmatig onderhoud is wel belangrijk. Omdat boomschors een natuurproduct is moet het regelmatig 'omgeschud' worden om schimmel en rotting tegen te gaan. Ook verteert het boomschors langzaam en dus is het belangrijk om het boomschors jaarlijks aan te vullen.

Elk speelveld en speeltoestel is anders. Daarom bieden wij voor elke klant een vrijblijvende, passende offerte op maat aan. Om dit zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk om de juiste afmetingen te ontvangen van de speelplaats of plaats waar het boomschors moet komen.

Mocht u nog vragen hebben over het boomschors of de installatie hiervan, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Levertijd: In overleg

Installatieservice

Om het plaatje compleet te maken bieden wij onze installatieservice aan. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de openbare markt en weten alles over de NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177 normen. Zo weten ze precies hoe ze een ondergrond aanleggen volgens de openbare normen. 

Omdat elke speelplaats anders is, is het moeilijk een duidelijke prijsindicatie te geven voor boomschors en de installatie ervan. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte op maat aan. Heeft u nog vragen over het boomschors of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.


Laatst bekeken producten