NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - B-PLAY - B-Play Speeltoestellen
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

B-PLAY Speeltoestellen

Hieronder vindt je al onze B-Play speeltoestellen. B-Play is de naam van ons eigen handelsmerk, de producten hieronder zijn door onszelf geproduceerd. Hierbij selecteren wij de producten op basis van de laatste trends in speeltoestellen. 

Wij doen ons best om zoveel mogelijk informatie te vermelden bij al onze B-Play producten. Mis je wat, of heb je nog andere vragen? Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op!Productie B-Play Buitenspeelgoed
De B-Play Speeltoestellen worden met de grootste zorg geproduceerd op onze locatie in Oosterland (Zeeland). Hierdoor is het voor ons ook mogelijk om maatwerk producten te leveren. Kan je niet helemaal vinden wat je wilt, of wil je het net even anders? Wij denken graag met je mee! Zo kunnen onze ideeën samenkomen tot jouw perfecte speeltoestel, zo weet je zeker dat alle buiten-speel-dromen van jou en je kids in vervulling kunnen gaan. 

B-Play & kwaliteit
B-Play gaat en staat voor de beste kwaliteit en veiligheid. Het liefst zien wij blije, spelende kinderen, maar wij willen jullie als betalende ouder ook blij maken. Ons doel is dan ook; kwalitatieve producten, met daar tegenover een eerlijke en betaalbare prijsverhouding. Wij zetten ons dagelijks in om nieuwe concepten, ideeën en verbeteringen toe te passen om onze B-Play producten altijd up to date te houden. Wij staan dan ook altijd open voor de tops én tips van onze producten. Zo bouwen wij elke dag stukje bij beetje aan ons eigen handelsmerk. En dat al bijna 30 jaar!

B-Play & installaties 
Het installeren van een toestel kan best een flinke klus zijn, daarom bieden wij onze installatieservice aan! Onze gekwalificeerde monteurs van Speeltotaal zijn gespecialiseerd in het plaatsen van speeltoestellen, voor zowel de particulier als de zakelijke klanten. Van de schommel bij de buurvrouw tot hele speeltuinen inrichten, Speeltotaal is er voor je! Meer informatie over onze installatie service, of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om bestaande toestellen door ons te laten inspecteren. Onze gecertificeerde werknemers helpen je hierin graag verder.

B-Play & Speeltotaal
De monteurs van Speeltotaal verzorgen al jaren vakkundige installaties, voor zowel de particuliere tuin als de zakelijke klant. Samen met jou kijken de monteurs naar een passende inrichting van de speelomgeving. Ben je op zoek naar iets, maar kun je het niet helemaal vinden? Wij denken graag mee in het vinden van het juiste product. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar wat wij al geplaatst hebben? Voor een voorproefje; klik hier.

Toch op zoek naar wat anders? Wij denken graag met je mee! Neem dan gerust contact op met één van de specialisten van de Bruine Speeltoestellen.

Speeltotaal is sinds 2021 onderdeel van de Bruine Speeltoestellen

 


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.