NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Schommelhaken
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Schommelhaken

Schommelhaken om uw schommelaccessoires veilig op te hangen. Losse schommelbevestigingen waarmee u zelf een schommel kunt ophangen aan een vierkant en/of rond hout balk. Zoekt u ophanging materiaal aan betonnen plafond, ook hier kunnen wij u helpen. We hebben ook speciale schommelhaken voor een duoschommel en voor professionele speeltoestellen.

Hieronder vindt u het grootste assortiment schommelhaken van de Benelux! Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en veilig. Deze schommelhaken zijn uitvoerig getest en hebben een lange levensduur.

Staat uw gewenste maat er niet bij? Neem telefonisch contact met ons op via 0111-643077, of neem contact met ons op via de mail. Dit kan via info@debruinespeeltoestellen.nl

Voor grote aantallen vraag vrijblijvend een offerte aan.
Een offerte aanvragen kan via info@debruinespeeltoestellen.nl. U kunt tevens telefonisch contact met ons opnemen via 0111-643077Schommelhaken
Als u een complete schommel frame besteld, dan worden de schommelhaken erbij geleverd. Als u echter uw bestaande speeltoestel uit wilt breiden met een schommel, of als u zelf een schommel frame wilt maken, dan heeft u schommelhaken nodig. Wij leveren diverse soorten schommelhaken, echter geen haken zoals afgebeeld hieronder met het rode kruis. Het grote nadeel van dergelijke schommelhaken zonder karabijnhaak is slijtage van de haak en/of metalen ring in de haak van het schommelzitje. Hier krijgt u staal-op-staal wrijving & als hier sprake is van verschillende staalsterktes slijt dit snel kapot.

Schommelhaken draadstang
Deze zijn geschikt voor ronde of vierkante schommelbalken. Ze zijn eenvoudig te bevestigen door ze door de balk te steken en vast te zetten met een moer. Het bevestigingspunt voor de ophangring aan het touw wordt bijgeleverd. U kunt kiezen uit karabijnhaken of gelagerde harpsluitingen. De gelagerde harpsluitingen zijn gelagerd, zodat ze zorgen voor meer schommelcomfort. We hebben speciale schommelhaken voor duoschommels. Ook hebben we speciale schommelhaken voor openbaar gebruik.

Schommelhaken met klem

Deze types omsluiten de schommelbalk in plaats van dat ze erin verzonken worden. Dit is een stevige verbinding voor een schommelstoel. We leveren ze met karabijnhaken. Ze zijn geschikt voor ronde of vierkante balken. De universele schommelhaken kunnen rond elk soort balk bevestigd worden. 

Overige schommelhaken

Deze schommelhaken kunnen aan ronde en vierkante balken bevestigd worden met schroeven. Ook vindt u hier de benodigdheden om een schommel te bevestigen aan een schuine balk. Speciaal voor zwaardere toepassingen leveren we types die gekeurd zijn voor openbaar gebruik. Dit zijn zeer sterke schommelhaken waaraan het touw of de ketting 360 graden kan draaien. Belasting tot 500 kg. 

Schommelhaak accessoires

In de categorie constructie onderdelen vindt u de bijbehorende artikelen die nodig kunnen zijn voor het bevestigen van uw schommel, zoals karabijnhaken, stelachten en touwklemmen.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.