NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Schommels
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Schommel

Hier vindt u ons ruime assortiment schommels, voor elk budget en persoonlijke situatie. We leveren de schommel inclusief bevestigingsmateriaal. De schommels zijn gemakkelijk te monteren. De schommelaccessoires die u er onder wilt hangen zijn gemakkelijk te verwisselen vanwege het systeem met karabijnhaken. Wij verkopen schommels voor particulier maar ook voor openbaar gebruik. Bent u op zoek naar schommel accessoires? Kijk dan even rond op onze website! 

Kom langs om een aantal schommels te testen en bekijken. Indien u meer informatie wilt of persoonlijk advies dan kunt u altijd bellen naar 0111-643077 of e-mailen naar info@debruinespeeltoestellen.nl.Soorten schommels
Er zijn verschillende soorten schommels: rondhout schommels, vierkanthout schommels, stalen schommels, en paalschommels.Tevens verkopen wij schommels gemaakt van Robinia houtmuur schommels en speciale baby schommels.

Rondhout schommel
Dit zijn de goedkoopste modellen. Eventueel verkrijgbaar inclusief trap, glijbaan en touwladder. U kunt er ook voor kiezen om een schommel te bestellen zonder schommelzitjes, of om andere schommelzitjes bij te bestellen in onze webshop. Het rondhout vertoont eerder scheuren dan een schommel van vierkant hout. Dit is niet van invloed op de stabiliteit van de schommel.

Vierkanthout schommel
Hier heeft u de meeste keus aan modellen. Schommels van vierkant hout zijn bijzonder stevig en duurzaam. U kunt de vierkanthout modellen uitbreiden met allerlei accessoires, zoals een klimwand, klimnet en klimtouwen, en aanbouwglijbanen. De meest geavanceerde schommel is het model Schommel Apenbrug. Hier heeft uw kind allerlei mogelijkheden om te klimmen en te schommelen.

Stalen schommel
De meest robuuste en sterke modellen zijn de stalen schommels. We leveren deze modellen inclusief schommelzitjes vanwege de speciale schommelophangingen. Ze zijn levervaar met een tot drie schommelplaatsen. Deze modellen zijn oersterk.

Kunststof schommel
Deze kunststof modellen zijn sterk en duurzaam. Het grootste voordeel van kunststof is dat het makkelijk schoon te maken is en verder geen onderhoud vraagt. Het biedt verschillende mogelijkheden voor uw kind. Er kan in geschommeld, gegleden en geklommen worden.

Paalschommel
Dit is een must-have voor elke moderne tuin. Als de stoel verwijderd is dan neemt de schommel praktisch geen plaats in beslag. De Dreamliner Schommelstoelen passen perfect bij dit ontwerp. Deze schommelpalen zijn gemaakt van RVS of thermisch verzinkt metaal, wat zorgt voor een oersterke schommel!

Schommel uitbreiden
U kunt een bestaande schommel uitbreiden met allerlei accessoires, of nu een schommel bestellen en deze later uitbreiden. In onze webshop vindt u allerlei accessoires om uw schommeltoestel leuker en afwisselender te maken. Ook kunt u alleen de schommelstoelen veranderen om weer nieuwe speelervaringen te geven aan uw kind!

Veiligheid schommel
Onze schommels zijn gekeurd volgens de norm EN 71-8. Hiermee staan we garant voor een veilig speeltoestel. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond rond de schommel zacht is. Hiervoor kunt u rubberen tegels bijbestellen in de webshop.

Persoonlijk advies schommel kopen
Er zijn vele mogelijkheden om uw schommel in te richten. Kom gerust langs om te kijken hoe de schommels staan en wat de mogelijkheden zijn voor u. We geven u graag persoonlijk advies. U kunt ook contact opnemen via telefoon of e-mail.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.