NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Openbaar Gebruik
Toon Producten

Openbaar Gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Speeltoestellen professioneel

Hier vindt u alle speeltoestellen en accessoires die NEN-EN 1176 gekeurd zijn. Dit betekent dat ze in het openbaar, bijvoorbeeld bij scholen, winkels en openbare speeltuinen, gebruikt mogen worden. 

Montage en Plaatsing service  

Wilt u een speeltoestel, speeltoren of schommel door ons laten plaatsen volgens de openbare normen? Onze specialist kan u verder helpen. Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Glijbaan
We leveren kunststof en metalen modellen. De modellen van kunststof zijn leverbaar in verschillende kleuren. U kunt ook gekeurde grondankers bijbestellen voor de kunststof modellen.

De kunststof en RVS modellen zijn aanbouwglijbanen. We leveren ook vrijstaande glijbanen voor openbaar gebruik. 

Nestschommels
Ons assortiment bestaat uit complete schommels en losse nestschommels.De schommels en nestschommels zijn gekeurd voor openbaar gebruik.

De losse nestschommels zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 100 cm en 120 cm. 

Schommelhaken
Als u een losse schommel voor openbaar gebruik besteld, is het van belang dat de schommelhaken ook voor openbaar gebruik gekeurd zijn. We leveren diverse soorten. 

Schommelzitjes
We leveren verschillende soorten schommelzitjes. Ze zijn gemaakt van stevig rubber. Voor extra veiligheid leveren we ook veiligheidsleuningen die aan de schommelkettingen bevestigd kunnen worden. Babyzitjes zijn ook verkrijgbaar. 

Speeltoestellen
We hebben een breed assortiment complete schommels voor openbaar gebruik of een speeltoren met glijbaan. De schommels zijn te verkrijgen met een houten of een stalen frame. 


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.