NL
 • Vakkundig advies
 • Zeer snelle levering
 • Bel nu 0031 (0) 111 643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Toon Producten

Speeltoestel & Accessoires arrow_drop_down

 • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
 • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
 • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
 • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
 • check_circleAchteraf betalen
 • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Fitnesstoestellen

Fitnesstoestellen voor buiten is een concept wat zich steeds meer uitbreidt. En met gegarandeerd succes! Steeds meer gemeentes en organisaties kiezen voor een openbare sport- en fitnessplaats die voor iedereen toegankelijk is. Het voordeel aan openbare outdoor sporttoestellen is dat iedereen uit de omgeving een kans heeft om zich fysiek, maar ook mentaal gezonder en sterker te maken. Ook zijn de fitnesstoestellen gemakkelijk te gebruiken zonder verdere uitleg en ligt de drempel dus lager dan om naar een sportschool te gaan. Outdoor fitnessapparatuur draagt niet alleen bij aan je fysieke gezondheid, maar zorgt ook nog eens voor ontspanning doordat je buiten sport én geeft je de kans om je sociale contacten te verbreden. Kortom, buiten sporten draagt bij aan een gezonde levensstijl! 


Bezig met laden...
 • play_arrowLengte optrekstang: 80/90/100/120/125/135/150 cm
 • play_arrowLengte palen: 400 cm
 • play_arrowHout: Robina
Verzendkosten: € 

Robinia Optrekstang RVS Basic 200 - 250 cm Hoog

Specificaties:
Omschrijving Pull up bar  
Lengte optrekstang: 80 / 90 / 100 / 120 / 125 / 135 / 150 cm (Zie opties)
Diameter optrekstang: 35 of 38 mm
Materiaal optrekstang: RVS (Roest Vast Staal)
Wanddikte optrekstang: 2 mm
Omschrijving Houten palen  
Lengte palen: 400 cm (Andere lengtes op aanvraag)
Diameter palen: Ø12-14 cm / Ø14-16 cm (Zie opties)
Materiaal palen: Robinia Hout
Algemene informatie  
Bevestigd met: M8 houtdraadbouten, RVS Ringen, Afdekdoppen
Standaard geleverd:
 • 1x Pull up bar RVS met lengte naar keuze
 • 2x Robinia paal (Extra Lang)
 • 1x Bevestigingsmateriaal
 • 1x Handleiding
Plus -en minpunten
 • doneInclusief bevestigingsmateriaal
 • closeNiet voor gemonteerd
Optrekstang RVS met Robinia palen
Wij adviseren om de palen minimaal 1 meter in de grond te plaatsen. Deze natuurlijke uitziende optrekstangen voor buiten zijn gemaakt van Robinia Houten palen, is elk uniek in vorm en uitstraling. Robinia hout komt van de Acacia boom en door de gevormde groei van deze boom is geen enkele paal hetzelfde. Het hout is zeer hard en slijtvast. De robinia houten met RVS pull up bar kunt u monteren op een hoogte van 200 - 250 cm.
Waarom ontstaan er scheuren in de houten palen?

Bij droog en zonnig weer krimpen de ronde palen in de richting van de jaarringen. Hierdoor ontstaan er automatisch oppervlaktescheuren. Bij regen verminderen deze scheuren weer. Rondhout barst nooit tot de kern. Hierdoor hebben deze scheuren geen invloed op de sterkte van de schommelpaal. Als u dus scheuren ziet komen in uw schommelpalen hoeft u zich geen zorgen te maken, dit is normaal bij dit natuurproduct.

Levertijd 2 - 5 Weken

€267, 00 incl BTW

€220,66 ex BTW

incl BTW

In winkelwagen

Waarom buiten sporten?

Outdoor fitnesstoestellen zijn een laagdrempelig en gemakkelijk concept voor iedereen om buiten te sporten. Maar waarom is buiten sporten zo belangrijk? Zoals we eerder aangaven worden openbare buitensportplaatsen steeds populairder bij gemeentes en organisaties. Dit komt omdat buiten sporten bijdraagt aan de sociale behoeftes, maar natuurlijk ook enorm gezond is. Door gebruik te maken van de fitnesstoestellen en te bewegen in de buitenlucht draag je bij aan een gezonde levensstijl. Fysieke inspanning is daarbij heel belangrijk. En omdat de fitnesstoestellen buiten staan, sport je in de buitenlucht wat een ontspannende werking heeft. Ook geeft buiten sporten de optie om je sociale contacten te verbreden, je komt namelijk genoeg mensen tegen die open zullen staan voor een praatje en wie weet kun je elkaar helpen bij het gebruiken van de fitnesstoestellen. 

Omdat de fitnesstoestellen laagdrempelig en gemakkelijk zijn in gebruik is er geen verdere instructie nodig. Zo is de buitensportplaats toegankelijk voor iedereen die zijn of haar gezonde levensstijl een boost wil geven. Al met al hebben outdoorsporttoestellen een positieve invloed op de desbetreffende plaats of gemeente, waarbij de fitnesstoestellen bijdragen aan een gezondere samenleving.

Alle fitnesstoestellen zijn NEN-EN 1176 gekeurd en geschikt om te gebruiken in parken, speelplaatsen en andere openbare gelegenheden. Met deze NEN-EN 1176 keuring zijn de fitnesstoestellen goedgekeurd voor openbaar gebruik en zijn ze veilig en bestendig genoeg voor openbare plaatsen.

Installatieservice

De Bruine Speeltoestellen is gespecialiseerd in het plaatsen van speel- en sporttoestellen volgens de openbare NEN-EN 1176 normen. Heeft u vragen over de installatie, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.


Laatst bekeken producten