NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Toon Producten

Speeltoestel & Accessoires arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Vierkanthouten Schommels

Deze houten schommels zijn gemaakt van vierkanthout hebben een hoge kwaliteit en een strakke uitstraling. De hoekverbinding van de vierkanthout schommel is uitzonderlijk stevig en zorgt voor een goede zijdelingse stabiliteit. Ook bieden deze schommels uitbouwmogelijkheden voor bijvoorbeeld een glijbaan.

Neem voor meer informatie óf een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Dit kan door middel van een belletje, e-mail, whatsapp of het invullen van het contactformulier op onze website. 

Schommelframe vierkanthout
De vierkante balken van het houten schommelframe zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid. Binnen de categorie vierkanthout schommels zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor alleen schommelzitjes, maar ook voor het aanbouwen van een glijbaan, klimtouw, klimwand enzovoort. Ook is het mogelijk om de schommelbalk aan de muur te bevestigen, bijvoorbeeld aan uw huis of aan de garage. Aan de schommelbalken kunt u ook verschillende accessoires bevestigen. 
Accessoires en uitbreiding vierkanthout schommel

Naast schommelzitjes is het ook mogelijk om andere schommelaccessoires toe te voegen aan uw schommel. De schommelzitjes zijn gemakkelijk om te wisselen voor andere schommelaccessoires. Zo raak je nooit verveeld en kan je snel wisselen voor nieuw speelplezier!

Veiligheid vierkanthout schommel
Het is belangrijk dat het schommelframe stabiel staat. Hiervoor kunt u grondankers gebruiken. Ook is het belangrijk dat er een zachte ondergrond onder de schommel is. Dit is te realiseren met behulp van rubberen tegels. Voor extra stabiliteit van de houten schommel hebben we ook verstevigingsbalken

 


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.