NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0031 (0) 111 643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Blog
  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een met beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart
Hoe kies je de best passende trampoline?

      28-02-2024     Reacties (0)

Hoe kies je de best passende trampoline? Op zoek naar een trampoline, maar kom je er niet uit welke het best past in jouw tuin? Weet je niet precies welke het allerlekkerst springt? Of wat de meest veilige optie is voor jouw kind? Met deze keuzehulp helpen we je graag op weg! 1. Leeftijd en de maat van jouw trampoline Je denkt misschien, waarom heeft leeftijd te maken met de maat van mijn trampoline? Dit komt omdat het gewicht van de springer, invloed heeft op het springcomfort!  Is je kind jonger dan 6 jaar? Dan heeft een trampoline van maximaal 330 cm de voorkeur omdat ze met een grotere trampoline minder lekker en minder hoog kunnen springen. Voor jonge avonturiers boven de 10 jaar kun je het beste niet kleiner gaan dan 305 cm. Deze kinderen willen vaak wat meer uitdaging, gaan gave trucjes proberen en kunnen snel uitgekeken raken op een kleinere...

Lees meer

Op reis met de speeltoestellen serie Kapitein!

      10-01-2024     Reacties (0)

Op reis met de speeltoestellen serie Kapitein! Schip ahoy piraten! Wat leuk dat je meer wilt weten over de speelboten, klimtoestellen en balanstoestellen van deze unieke serie! Met de speeltoestellen serie 'Kapitein' tover je jouw speeltuin om tot een unieke speelplek voor ieder kind. 

Lees meer

4 tips voor buitenspelen in de winter!

      13-12-2023     Reacties (0)

4 tips voor buitenspelen in de winter! Buitenspelen is gezond! En al helemaal in het najaar. Wist je dat buitenspelen zelfs gezonder is dan binnen blijven wanneer het koud is? Buitenspelen zorgt voor een sterk immuunsysteem, juist in het najaar hebben we alle zonnestralen nodig!

Lees meer

Wat is Acacia Robinia hout?

      16-11-2023     Reacties (0)

Wat is Acacia Robinia hout? Robinia hout, ook wel bekend als Acaciahout of Pseudo-acacia, is een soort hout dat voor veel toepassingen gebruikt kan worden en veel voordelen heeft. Het hout is afkomstig van de Robinia Pseudoacacia boom, die van nature voorkomt in Noord-Amerika, maar ook in Europa is geïntroduceerd vanwege zijn houtkwaliteiten. 

Lees meer

Welke schommelhaak moet ik kiezen?

      16-10-2023     Reacties (0)

Welke schommelhaak moet ik kiezen? Wanneer je een compleet schommelframe bestelt worden de schommelhaken vaak meegeleverd. Ga je zelf een schommel maken of zijn de haken aan vervanging toe? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar nieuwe, losse schommelhaken!

Lees meer

Ontdek houten schommels, eindeloos plezier!

      07-09-2023     Reacties (0)

Ontdek houten schommels, eindeloos plezier! In de wereld van buitenspelen is er geen betere manier om plezier te combineren met een beetje beweging. Een schommel van hout is niet alleen leuk voor je kinderen, maar heeft ook een mooie, duurzame uitstraling in jouw tuin!

Lees meer

De verschillende touwsoorten, uitgelegd!

      15-08-2023     Reacties (0)

De verschillende touwsoorten, uitgelegd! Ons assortiment bestaat uit 4 verschillende soorten touwen, de touwen verschillen in kwaliteit, comfort, uitstraling, gebruik en prijs. Het verschil tussen deze soorten touw leggen we hieronder zo overzichtelijk mogelijk voor je uit.

Lees meer

Welk duikelrek kun je het beste kiezen?

      31-07-2023     Reacties (0)

Welk duikelrek kun je het beste kiezen? Een duikelrek is een bekend fenomeen onder de speeltoestellen. Want zeg eens, wie heeft er niet op het duikelrek gespeeld? En ook vandaag is een duikelrek nog steeds één van de populairste speeltoestellen.

Lees meer