NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0031 (0) 111 643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Toon Producten

Speeltoestel & Accessoires arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een met beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Producten vervaardigd uit Gewapend Touw en/of losse accessoires voor gewapend touw

​​​​Klimmen en klauteren is natuurlijk hartstikke leuk, maar er is niet voor iedere situatie een standaard klimnet. Wij kunnen je hierin helpen! Met onze eigen persmachine maken wij de mooiste klimnetten, touwladders, spinnenwebben in gewapend touw en nog veel meer! Maar laten we beginnen bij de basics, wat is gewapend touw eigenlijk? Gewapend touw bestaat uit polypropyleen koorden (beter bekend als PP touw) voorzien van een staalkern. Gewapend touw wordt ook wel eens Hercules touw of touw met een staalkern genoemd. Het touw heeft een diameter van 16 mm en is voorzien van 6 koorden met 8 stalen kernen.

Heb je een ontwerp in gedachte? Of heb je vragen omtrent de mogelijkheden, neem dan contact met ons op  via info@debruinespeeltoestellen.nl of via 0111-643077Los Gewapend Touw

Gewapend touw bestaat uit een stalen kern omwikkeld met PP touw. Ons gewapend touw is gekeurd voor openbaar gebruik en voldoet aan de eisen van de NEN-EN 1176. Dit 16 mm gewapend hercules touw is los op de rol per strekkende meter verkrijgbaar

Maatwerk klimnet in gewapend touw

We hebben het al eerder gehad over klimnetten, bij De Bruine kun je een klimnet volledig op maat laten maken in gewapend touw. Heb je zelf een speeltoestel gemaakt en heeft het frame een afwijkende maat van de standaard maten? Geen probleem! Wij maken onze klimnetten op basis van de openbare normen en zo mogen onze geproduceerde klimnetten ook op schoolpleinen, campings, etc. gemonteerd worden. De uiteinden kunnen op veel verschillende manieren afgewerkt worden, hierboven staat al het een en ander hieromtrent uitgelegd. Bij de productie van de klimnetten wordt ook rekening gehouden met de grootte van de mazen, zodat vingerbeknelling ten alle tijden kan worden voorkomen.


Maatwerk klimtouw in gewapend touw

Een klimtouw is een leuke toevoeging voor een speeltoestel, kun je geen passende oplossing vinden tussen de standaard maten? Ook dit kunnen wij op maat en binnen de gestelde normen maken. Hierbij houden wij ook rekening met bijvoorbeeld de afstand tussen de knopen, zodat de het klimtouw altijd voldoet aan de openbare normen.


Los balanceer touw op maat in gewapend touw

Een balanceertouw wordt vaak tussen twee palen gehangen, zo kunnen de kinderen hier overheen lopen, of aan hangen als je hem hoog op hangt. Zoals ook te zien is op het plaatje hiernaast. Wij kunnen de touwen volledig op maat maken met iedere gewenste afwerking of koppeling. Ook is het touw los te verkrijgen in de gewenste maat.


Maatwerk touwladder in gewapend touw

Net als het klimtouw kunnen wij ook touwladders produceren volgens de NEN-EN 1176 normen. Zo zorgen wij ervoor dat de kinderen altijd veilig kunnen klimmen! Wij houden hier rekening met bijvoorbeeld de afstand tussen de spoten zodat de producten altijd voldoen aan de gestelde normen.


Eigen ontwerp

Het is bij ons ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren en een speelelelement volledig naar eigen wens te laten maken. Het is niet noodzakelijk om binnen de bekende productlijnen te blijven, heb je een idee? Stuur ons een schets en wij zullen je vervolgens voorzien van een passende prijsindicatie. Onze creatieve specialisten staan voor je klaar en helpen je graag in de realisatie van je project!

 

Heb je nog vragen over gewapend touw of ben je benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op zodat we samen de verdere opties kunnen bespreken.
 


Laatst bekeken producten