NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Openbaar Gebruik - Gewapend Touw
Toon Producten

Openbaar Gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Producten vervaardigd uit Gewapend Touw en/of losse accessoires voor gewapend touw

Hier treft u onze assortiment producten vervaardigd uit gewapend touw en/of accessoires voor aan 16 mm gewapend touw. Gewapend hercules touw bestaat uit stalen kerndraden omwikkeld met PP-garen. Voor alle op maat gemaakte producten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, dit kan via;info@debruinespeeltoestellen.nl. Of neem even telefonisch contact op via 0111-643077Los Gewapend Touw

Gewapend touw bestaat uit een stalen kern omwikkeld met PP touw. Ons gewapend touw is gekeurd voor openbaar gebruik en voldoet aan de eisen van de NEN-EN 1176. Dit 16 mm gewapend hercules touw is los op de rol per strekkende meter verkrijgbaar

Maatwerk producten vervaardigd uit 16 mm Gewapend Touw

Voor gemeenschappelijke en/of openbaar toegankelijke plaatsen zoals schoolpleinen, campings en/of dergelijke is een product conform de NEN-EN 1176 normen nodig. Ook met maatwerk producten is dit van toepassing & kunnen wij met onze gekeurde persmachines realiseerbaar maken. Wij produceren in hoofdzake 4 soorten producten zoals u hieronder uitgesplitst kunt terugvinden:

Los 'balanceer' touw geperst op lengte

De Bruine Speeltoestellen kunt u voorzien van een los touw op lengte met de door u gewenste afwerking. Denk hierbij aan afwerking met 6 mm RVS kettingschakels, hierbij kunt u touw in de loop van tijd nog spannen. Er is namelijk altijd sprake van 'Rek' welk meer merkbaar is bij langere lengtes. Uiteraard is afwerking met puntkous en oogbout en/of oogmoer ook mogelijk.

Maatwerk Klimtouw of touwladder vervaardigd uit gewapend touw

Heeft u een afwijkende hoogte toestel waarbij geen 'standaard' klimtouw of touwladder beschikbaar is binnen de gestelde NEN-EN 1176. Dit is geen probleem voor de Bruine Speeltoestellen. Dit kunnen wij namelijk ook opmaat en binnen de gestelde normen produceren. Hierbij wordt ook direct rekening gehouden met bijvoorbeeld tussen afstand van sporten en/of kunststof knopen. Hierbij kunnen ook bevestigingspunten aan worden geperst, zodat u hierbij ook geen risico loopt op bijvoorbeeld vingerbeknelling.

Maatwerk Klimnet vervaardigd uit gewapend touw

Heeft u Zelf een toestel gemaakt en heeft u hiervoor een passend klimnet nodig binnen de gestelde NEN-EN 1176. Dit is geen probleem voor de Bruine Speeltoestellen. Dit kunnen wij namelijk ook opmaat en binnen de gestelde normen produceren. Hierbij wordt ook direct rekening gehouden met bijvoorbeeld grootte van de mazen om eventuele beknellingen te voorkomen. Daarnaast kunnen aan de uiteinden direct draadstangen of iets anders naar wenst geperst worden, zodat u het net direct kunt monteren aan uw toestel.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.