NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Schommelzitjes
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Schommelzitjes

Een nieuwe schommel gekocht of een nieuwe impuls geven aan de oude schommel of speeltoren? Met het grote assortiment schommelaccessoires gaat dat zeker lukken. Schommelzitjes van verschillende materialen zoals hout, rubber of kunststof. Of toch liever samen schommel op een duoschommel of multi kids swing? Voor de kleintjes veilige baby en peuterschommels en de grotere kinderen kunnen klimmen en zwaaien of hun bandschommel of schommeldisk. Een groot assortiment voor groot plezier. Op onze website vindt u schommelzitjes voor particulier en openbaar gebruik. 
Onze schommelzitjes zijn veilig en van kwalitatief hoogwaardig materiaal. U kunt deze onder uw bestaande schommel hangen. Ze zijn altijd in hoogte verstelbaar en er zitten gegalvaniseerde ophangringen aan.Schommelzitje
Schommelzitjes maken de schommel tot een veelzijdig speeltoestel dat zorgt voor jarenlang speelplezier voor uw kinderen in de tuin. Het schommelzitje bepaalt voor wie de schommel is, bijvoorbeeld voor één of voor meerdere kinderen of voor kleine turners. Door een combinatie van verschillende schommelzitjes kunnen alle kinderen uit het gezin plezier hebben op de schommels.

Schommelzitje baby
Zodra uw baby goed kan zitten, kan hij of zij ook het schommelgevoel ontdekken. Een babyschommel is zo ontworpen dat uw baby veilig en stabiel zit. Er bestaan vele modellen babyschommels: Een babyschommel kan van hout of plastic zijn, hij kan de vorm van sprookjesfiguren of van dieren hebben. Ongeacht het schommelzitje zijn de vlinders in je buik bij het heen en weer schommelen ook voor de allerkleinsten een sensatie! Een schommelzitje in de vorm van een beer of een eend spreekt enorm tot de verbeelding van kinderen. Vooral baby's hebben meer plezier op de schommel als ze op een kleurrijk eendje zitten. 

Duo-schommel
Soms willen er meerdere kinderen tegelijkertijd schommelen. Als u een  duo-schommel als schommelzitje gebruikt, kunnen er twee kinderen tegelijk schommelen. Een nestschommel kan zelfs voor meer dan twee kinderen volstaan. Doorslaggevend is met hoeveel kilogram de schommel belast mag worden.

Schommelzitjes voor openbaar gebruik
Een aantal schommelzitjes zijn gekeurd voor openbaar gebruik: NEN-EN 1176. Dit is een minimale vereiste voor het gebruik van een schommelzitje op een openbare speelplaats. In ons assortiment hebben we schommelzitjes voor openbaar gebruik voor alle leeftijden en smaken.

Multi Kids Schommel
De Multi Kids Schommel is een schommel met drie varianten: Voor 2 personen, voor 3 personen of voor 4 kinderen. De kleintjes kunnen op de schommel liggen, zitten en zelfs staan.

Veiligheid
Een zachte ondergrond is belangrijk bij een schommel. Hiervoor leveren wij rubberen tegels.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.