NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0031 (0) 111 643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Speeltoestel & Accessoires - Speelplaats ondergronden
Toon Producten

Speeltoestel & Accessoires arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een met beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Speelplaats ondergronden

We bieden niet alleen gecertificeerde speeltoestellen aan, maar ook een ruim assortiment gecertificeerde speelplaats ondergronden. In deze categorie laten wij verschillende valdempende ondergronden zien voor de particuliere, maar vooral voor de openbare markt. Speelplaats ondergronden zijn niet alleen belangrijk, maar eigenlijk ook onmisbaar. Een valdempende ondergrond is namelijk al verplicht bij een valhoogte vanaf 60 cm, en met een schommel of speeltoestel zit je daar al snel boven.

Wanneer je op zoek bent naar een gecertificeerde ondergrond is het belangrijk dat het speeltoestel in combinatie met de ondergrond voldoet aan de EN-1176 en de EN-1177 keuringen. In deze keuringen staat aan welke eisen de valondergrond moet voldoen en wat hierbij de maximale valhoogtes zijn. We bieden diverse soorten speelplaats ondergronden aan, zodat er voor elke speelsituatie een bijpassende valondergrond is.Wat kost een valdempende ondergrond?

Valdempende ondergronden zijn altijd verschillend. Afhankelijk van de grootte van het speelveld, het type ondergrond en de hoeveelheid die je nodig hebt zijn speelplaats ondergronden altijd maatwerk producten. Het is daarom lastig om een duidelijk kostenplaatje te creëren. Daarom maken we voor u graag een passende offerte op maat om zo een duidelijk beeld te krijgen.

Installatieservice

Wij, bij de Bruine Speeltoestellen, bieden niet alleen valdempende ondergronden aan, maar ook onze specialisatie in het monteren en installeren van speelplaats ondergronden. En omdat een speelplaats ondergrond geen standaard product is denken onze monteurs graag mee in het realiseren van een veilige speelomgeving. Neem voor vragen óf een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Portfolio

Om te laten zien waar wij bij de Bruine Speeltoestellen mee bezig zijn, laten we hier een kleine ingreep zien van het werk wat we dagelijks doen. Speelplaats ondergronden zijn nu eenmaal een belangrijk onderdeel van een speelplaats en dit laten we graag aan u zien.

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer doen? Klik hier om naar ons volledige portfolio te gaan.


Laatst bekeken producten