NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Trampolines - Professionele Trampolines
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Professionele Trampolines

Onderstaande Trampolines zijn (NEN-EN 1176) gekeurd en kunnen gebruikt worden voor openbare doeleinden zoals bijvoorbeeld op schoolpleinen, instellingen, verenigingen of speeltuinen.

Heeft u vragen of problemen bij het bestellen kunt u altijd contact met ons opnemen via Tel: 0111-643077 of via info@debruinespeeltoestellen.nl.


Trampolines voor Openbaar gebruik
Deze trampolines zijn door het onafhankelijke keuringsinstituut gekeurd op de Wet Attractie- en Speeltoestellen (Nederlandse wetgeving) en de toepasbare delen van de EN1176 (Standard for Playground Equipment) van de Europese wetgeving. Wanneer u besluit de trampoline echt te gaan uitbaten (bijvoorbeeld wanneer deze dus beschikbaar wordt gesteld op de camping) bent u verantwoordelijk voor het voldoen aan de lokale regelgeving m.b.t. het uitbaten van een attractie of speeltoestel. Dit betekent dus onder meer dat u zelf verantwoordelijk bent voor de correcte opbouw en plaatsing van het product, dat alle aanwijzingen uit de handleiding opgevolgd moeten worden, dat de waarschuwingen duidelijk zichtbaar bij de trampoline moeten worden geplaatst en dat de trampoline regelmatig moet worden geïnspecteerd op evt. slijtage of onvolkomenheden en het noodzakelijke onderhoud moet plegen. Daar hoort ook het bijhouden en vastleggen van de inspecties en onderhoudsactiviteiten door de uitbater bij. De trampolines zijn verkrijgbaar in Hoge model met veiligheidsnet, inground of flatground.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.

Let op, Groottransport leveringen(Bijvoorbeeld Complete toestellen, glijbanen en/of dergelijke) kunnen wij de levertijd van binnen 2 - 3 werkdagen niet realiseren. Door de drukte en de extra veiligheidsmaatregelen rondom Corona zijn de levertijden voor groottransport momenteel langer dan normaal. De reeds ontvangen bestellingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Het team van de Bruine Speeltoestellen werkt hard om ervoor te zorgen dat de bestellingen weer snel worden geleverd binnen de vermelde levertijden. DHL pakketten kent voor nu nog geen achterstand. Alvast bedankt voor uw begrip.