NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Speeltoestel & Accessoires - Trampolines - Openbaar Gebruik - Professionele Berg Trampolines
Toon Producten

Speeltoestel & Accessoires arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Professionele Berg Trampolines

In onderstaande categorie treft u alle BERG Trampolines welk zijn gekeurd conform de openbare normen NEN-EN 1176 en kunnen gebruikt worden voor zakelijke doeleinden zoals bijvoorbeeld op scholpleinen, instellingen, verenigingen of speeltuinen.

Heeft u vragen of problemen bij het bestellen kunt u altijd contact met ons opnemen via Tel: 0111-643077 of via info@debruinespeeltoestellen.nl.


Berg Trampoline voor Publiek Gebruik
De Professionele trampolines van BERG zijn door het onafhankelijke keuringsinstituut “Keurmerkinstituut” gekeurd op de Wet Attractie- en Speeltoestellen (Nederlandse wetgeving, ook geaccepteerd in België) en de toepasbare delen van de EN1176 (Standard for Playground Equipment) van de Europese wetgeving.
Houdt dit certificaat in dat u als klant volledig gedekt bent?
Wanneer de u besluit de trampoline echt te gaan uitbaten (bijvoorbeeld wanneer deze dus beschikbaar wordt gesteld op de camping) bent u alsnog als eigenaar verantwoordelijk voor het voldoen aan de lokale regelgeving m.b.t. het uitbaten van een attractie of speeltoestel. Dit betekent dus onder meer dat u als beheerder zelf verantwoordelijk bent voor de correcte opbouw en plaatsing van het product, dat alle aanwijzingen uit de handleiding opgevolgd moeten worden, dat de waarschuwingen duidelijk zichtbaar bij de trampoline moeten worden geplaatst en dat de trampoline regelmatig moet worden geïnspecteerd op evt. slijtage of onvolkomenheden en het noodzakelijke onderhoud moet plegen. Daar hoort ook het bijhouden en vastleggen van de inspecties en onderhoudsactiviteiten bij.

Het certificaat wat bij de openbare trampoline wordt geleverd, helpt u m.b.t. zekerheid van een goed product. Heeft u twijfels over het zelf monteren van de trampoline op school of camping? Dan helpen wij u uiteraard graag verder en kunnen wij de montage indien gewenst aan u offreren zodat u ook dit stukje zekerheid en maatwerk heeft, gezien elke locatie anders is.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.
Accepteer geselecteerde cookies