NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Speeltoestellen
De Bruine Speeltoestellen
  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

De Bruine Speeltoestellen

Dit zul je misschien niet geloven, maar De Bruine Speeltoestellen is begonnen in 1992 met het verkopen van skelters vanuit de schuur. Dit kleinschalige bedrijfje is nu gegroeid tot een groot bedrijf, ondertussen produceren wij zelfs onze eigen speeltoestellen en producten! Zo hebben wij 4 jaar geleden ook onze eigen merklijn gelanceerd, genaamd B-Play. Over ons merk kun je meer vinden op de volgende pagina: klik. Ondanks de grootte van het bedrijf, bestaan wij uit een kleinschalig, enthousiast team. Als team willen wij ervoor zorgen dat er nóg meer kinderen kunnen genieten van buiten spelen. Er is maar weinig mooier dan vrolijk, spelende kinderen, toch? Met ons brede assortiment is er voor ieder wat wils, wil je toch net wat anders? Wij kunnen ook maatwerk speeltoestellen ontwikkelen, zo weet je zeker dat al je buiten-speel-dromen in vervulling zullen gaan! Neem zeker even contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Het installeren van een speeltoestel kan een hele klus zijn, het is echter wel van groot belang dat de toestellen juist geïnstalleerd worden. Dit kan namelijk veel invloed hebben op de veiligheid van het toestel en wanneer het toestel niet goed is geïnstalleerd kan dit zelfs de keuring laten vervallen. Een aantal jaren geleden zijn wij dan ook begonnen met het verzorgen van installaties voor onze klanten. In samenwerking met Speeltotaal hebben wij al vele mooie projecten mogen verwezenlijken. Dit is ons zo goed bevallen dat Speeltotaal sinds 2021 onderdeel is geworden van De Bruine Speeltoestellen. Het installeren van speeltoestellen doen wij zowel voor particuliere klanten als voor restaurants, campings, instellingen, noem het maar op. Van de schommel bij de buurvrouw, tot het inrichten van complete schoolpleinen, wij zijn er voor jou! Nieuwsgierig geworden naar wat we al gedaan hebben? Neem eens een kijkje op ons portfolio, hier kun je een mooi beeld van onze projecten terugvinden.

Om een openbaar toegankelijk toestel veilig te houden, is het ook van belang deze eens in de zoveel tijd te laten inspecteren. Onze gecertificeerde inspecteurs helpen je zo uit de brand! Weet je niet zo goed waar te beginnen? Neem contact op met een van onze experts voor vrijblijvend advies.

Meer informatie over onze installatieservice en de inspecties welke wij uitvoeren? Klik hier. 

Veiligheid staat bij ons op de eerste plek, met onze gekwalificeerde monteurs en inspecteurs maken wij buiten spelen niet alleen leuk, maar zorgen wij ook voor de veiligheid. De toestellen welke wijzelf produceren, worden bij ons op locatie gemaakt en altijd gecheckt op gebreken voordat ze bij ons de deur uit gaan.
 

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.
Accepteer geselecteerde cookies