NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Trampolines
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Trampolines

Ben je op zoek naar een trampoline die ook nog eens goed in de tuin past? Dan ben je bij de Bruine Speeltoestellen aan het juiste adres! Wij bieden een enorm assortiment trampolines aan in alle soorten en maten! Zo weten we zeker dat er voor iedereen een passende trampoline is. Wij helpen je dan ook graag om een trampoline te vinden voor jaren speelplezier en in het perfecte plaatje van uw tuin past.

In deze categorie trampolines vindt je ons uitgebreide assortiment trampolines. De trampolines zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. We hebben trampolines voor particulier, maar ook voor openbaar gebruik. Kortom: een enorm uitgebreid assortiment met voor iedereen een geschikte, passende trampoline!

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste trampoline te kiezen die bij u past. Neem daarom gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar de juiste trampoline. Bel, app, mail ons of vul het contactformulier in op onze website en wij helpen u zo snel mogelijk verder. 
Waarom is trampolinespringen goed voor je?

Waarom is trampolinespringen nou zo goed voor je? Er zijn enorm veel voordelen aan een trampoline. Al vanaf jongs af aan is het heerlijk om op de trampoline te vertoeven. De kleintjes kunnen (onder toezicht) heerlijk liggen, rollen en kruipen en wanneer ze wat ouder zijn gaan ze de trampoline steeds meer ontdekken. Kruipen, lopen en springen hoort er allemaal bij. Dit is goed voor de ontwikkeling van je kindje en versterkt de spieren. Omdat een trampoline heel anders aanvoelt dan de vaste grond zal ook jouw kind hier aan moeten wennen. Dit zal dan ook met vallen en opstaan gaan. Dit is niet erg! Wel is het belangrijk dat er goede toezicht is en er altijd een volwassene in de buurt is. Er is altijd een kans op botsingen en dat wilt iedereen natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. 

Vanaf welke leeftijd is een trampoline geschikt?

We krijgen vaak de vraag: vanaf welke leeftijd is een trampoline geschikt? We houden een gemiddelde aan van ongeveer 3-4 jaar. Dit hoeft natuurlijk niet voor iedereen te gelden, ieder kind ontwikkelt en ontdekt anders. Zoals we eerder al zeiden, een kind kan zich rollend, kruipend of springend vermaken op de trampoline. Het is daarom geen must om de gemiddelde leeftijd aan te houden maar we willen je wel adviseren om de veiligheid voorop te stellen.

Een trampoline is leuk voor álle kinderen en stiekem vinden de ouders het ook nog leuk ;). Een trampoline is erg leerzaam en al springend ontdekken jouw kindjes de wereld. Daarom is een trampoline erg leuk voor de hele familie en staat-ie garant voor jaren speelplezier!


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.