NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Skelters
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Berg Skelter

Bent u op zoek naar een skelter. Dan bent u bij DeBruineSpeeltoestellen.nl aan het juist adres. Wij zijn niet alleen meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verkoop van skelters, maar daar bovenop zijn wij ook Premium Dealer van Berg.
Heeft u vragen, of hulp nodig met bestellen? Neem gerust contact met ons op via Tel: 0111-643077 of via info@debruinespeeltoestellen.nl


Berg Buzzy
Dit zijn skelters geschikt voor leeftijd van 2 - 5 jaar, het kind kan hier mee groeien door het verstelbare stuur en zadel op de buzzy. Het direct drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met de Buzzy scheur je door plassen, ploeg je over zandvlaktes en trotseer je bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!
Berg Buddy
Is uw kind tussen de leeftijd 3 - 8 jaar, dan is de Berg Buddy skelter de ideale oplossing! De BERG Buddy groeit met je mee door het verstelbare stuur en de verstelbare stoel. Goed voor jarenlang speelplezier! Door het BFR-systeem kan het kind gemakkelijk met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Daarnaast staat de Buddy skelter stabiel en veilig op de grond door de 4 wielen en schommelas en rijd extra comfortabel dankzij de luchtbanden.
Berg Rally
De Berg Skelter is de opvolger van de Buddy en geschikt leeftijd categorie van 4 - 12 jaar. Wat de rally daadwerkelijk uniek maakt t.o.v. de buddy is dat de avontuurlijke straatracer 'look'. Daarnaast is de Berg Rally skelter uiteraard ook voorzien van het BFR-systeem kan het kind gemakkelijk met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Daarnaast staat de Rally skelter stabiel en veilig op de grond door de 4 wielen en schommelas en rijd extra comfortabel dankzij de luchtbanden.
Berg Classic Skelter
Daarnaast hebben wij nog de 'grote' skelters welk geschikt zijn voor leeftijd 5 jaar en ouder. Dit zijn de tijdloze klassiekers en kunt u uiteraard helemaal uitbouwen tot uw gewenste skelter. 


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.