NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Springmatten voor Trampoline

Omdat er veel verschillende springmatten zijn voor verschillende merken en maten trampolines, hebben wij deze opgedeeld in 2 categorieën; Rond & rechthoekig. Mocht uw gewenste springmat er niet tussen staan of Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd mailen via info@debruinespeeltoestellen.nl of bellen via 0111-643077.


Verschillende springmatten
Naast de vorm, merk en/of grootte van het springdoek voor uw trampoline zijn er in hoofdlijnen 2 soorten springmatten. Standaard springmatten vervaardigd uit polypropyleen met dichte structuur, deze matten zijn de matten zoals we allemaal kennen en wordt bijna bij elk merk trampoline gebruikt. Tegenwoordig zijn er ook inground/flatground trampolines op de markt en om dit springcomfort te bevorderen worden er springmatten gemaakt van hetzelfde materiaal, echter is de geweven structuur vergroot waardoor de luchtverplaatsing door de springmat gaat wat het springcomfort vergroot. Deze springmatten worden niet alleen bij de ingegraven trampolines gebruikt maar ook bij de hoge modellen.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.

Let op, Groottransport leveringen(Bijvoorbeeld Complete toestellen, glijbanen en/of dergelijke) kunnen wij de levertijd van binnen 2 - 3 werkdagen niet realiseren. Door de drukte en de extra veiligheidsmaatregelen rondom Corona zijn de levertijden voor groottransport momenteel langer dan normaal. De reeds ontvangen bestellingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Het team van de Bruine Speeltoestellen werkt hard om ervoor te zorgen dat de bestellingen weer snel worden geleverd binnen de vermelde levertijden. DHL pakketten kent voor nu nog geen achterstand. Alvast bedankt voor uw begrip.