NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Duikelstangen & Duikelrekken
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Duikelstang(en) of Duikelrek met palen

Een rekstok of duikelstang komt uit de turnwereld. Ze worden bij de Olympische spelen gebruikt bij het turnen. Wij leveren rekstokken en duikelstangen van een hoge kwaliteit. Het is heel gezond voor uw kinderen om aan deze duikelstangen te zwaaien of om te duikelen aan een rekstok. Het biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden voor de grove motoriek.Soorten duikelstangen en rekstokken
Wij leveren verschillende soorten losse duikelstangen. Wij leveren duikelstangen en rekstokken die gekeurd zijn voor particulier gebruik (EN-71). Ook hebben we verschillende duikelstangen en rekstokken die gekeurd zijn voor openbaar gebruik (NEN-EN 1176). We hebben ook duikelstang met palen in het assortiment.


Losse duikelstangen en rekstokken
De losse duikelstangen en rekstokken kunt u eenvoudig aan houten palen of een speeltoestel monteren. We leveren de duikelstangen inclusief bevestigingsmaterialen en afdekdoppen.


Veiligheid
Voor de veiligheid rond het duikelrek of de rekstok leveren wij rubberen tegels die u rondom het Duikelstang met palen kunt leggen.

Om het geheel af te werken kunt u gebruik maken van paalornamenten. Deze geven het speeltoestel een fleurig uiterlijk en ze werken de scherpe randen van de palen weg, zodat uw kind zich niet kan bezeren aan het duikelrek of de rekstok. U vindt de paalornamenten bij de Accessoires Duikelrekken.

 


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.

Let op, Groottransport leveringen(Bijvoorbeeld Complete toestellen, glijbanen en/of dergelijke) kunnen wij de levertijd van binnen 2 - 3 werkdagen niet realiseren. Door de drukte en de extra veiligheidsmaatregelen rondom Corona zijn de levertijden voor groottransport momenteel langer dan normaal. De reeds ontvangen bestellingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Het team van de Bruine Speeltoestellen werkt hard om ervoor te zorgen dat de bestellingen weer snel worden geleverd binnen de vermelde levertijden. DHL pakketten kent voor nu nog geen achterstand. Alvast bedankt voor uw begrip.