NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Airtracks
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Airtracks

De airtrack is gemaakt van double wall fabric en pvc hierdoor heeft de mat een comfortabel springcomfort. Door de goede kwaliteit kunt u de airtracks en het springkussen schuinvlak voor binnen en voor buiten gebruiken zoals op het gras, zand en water.
Hieronder vindt u ons assortiment van airtracks, springkussen schuin vlak en landingsmat. 
Voor de airtracks hebben wij 3 verschillende varianten in het assortiment. 


 


Soorten airproducten
Wij hebben in ons assortiment verschillende airproducten de airproducten die wij hebben zijn: De airtrackmatten deze bestaan uit de standaard airtrackmat, de comfort airtrack mat en de airtrack mat plus. Het springkussen schuinvlak en de landingsmat.
Airtrack standaard
De standaard airtrackmat heeft een dikte van 10 centimeter. Hierdoor is de standaard airtrack geschikt voor sporten zoals:gymnastiek en turnen. Wilt u even lekker uw agressie kwijt? De airtrack standaard is ook heel goed geschikt voor vechtsporten zoals bijvoorbeeld judo of boksen.
Airtrack comfort
De comfort airtrack heeft een dikte van 15 centimeter. Hierdoor is de comfort airtrack geschikt voor mensen die acrobatische vloer tricks willen oefenen. Maar ook voor minder ervaren freerunners en vechtsporten zoals judo, karate en boksen etc.
Airtrack plus
De airtrack plus heeft een dikte van 20 centimeter. De airtrack plus is hierdoor geschikt voor mensen die meer ervaring hebben met freerunnen en turnen. Maar ook goed geschikt voor akrobaten en sterke springers.
Springkussen schuin vlak
Het springkussen schuin vlak is een makkelijk hulpmiddel voor het veilig aanleren van (nieuwe) acrobatische tricks zoals bijvoorbeeld de salto. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor freerunning of turnen.
Landingsmat
Doordat de landingsmat een zachte foam bevat heeft u een comfortabele en zachte landing hierdoor is de kans op een blessure bij het landen een stuk kleiner.
Persoonlijk advies
Heeft u vragen over de landingsmat, sprinkussen schuin vlak of wilt u weten welk airtrack bij u past? contact ons dan via telefoon of e-mail.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.