NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0031 (0) 111 643077
Team De Bruine Speeltoestellen
Speeltoestel & Accessoires - Skelters - Complete skelters
Toon Producten

Speeltoestel & Accessoires arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service & inspecties voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een met beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleLeveren zowel in Nederland als in België
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Complete Berg Skelters

Onderstaande skelters hebben wij op dit moment nog in voorraad, wij hebben besloten geen skelters meer in onze voorraad op te nemen. 
Mocht u een bepaald model skelter wensen dan kunt u contact met ons opnemen, wij kunnen deze dan bestellen en aan u leveren in overleg. 

Heeft u vragen, of hulp nodig met bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via Tel: 0111-643077 of via info@debruinespeeltoestellen.nlBerg Buzzy
Dit zijn skelters geschikt voor leeftijd van 2 - 5 jaar, het kind kan hier mee groeien door het verstelbare stuur en zadel op de buzzy. Het Direct Drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met de Buzzy scheur je door plassen, ploeg je over zandvlaktes en trotseer je bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!

Berg Buddy
Is uw kind tussen de leeftijd 3 - 8 jaar, dan is de Berg Buddy skelter de ideale oplossing! De BERG Buddy groeit met je mee door het verstelbare stuur en de verstelbare stoel. Goed voor jarenlang speelplezier! Door het BFR-systeem kan het kind gemakkelijk met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Daarnaast staat de Buddy skelter stabiel en veilig op de grond door de 4 wielen en schommelas en rijdt extra comfortabel dankzij de luchtbanden.

Berg Rally Skelter
Wordt je kind nu toch wat te groot voor de Buddy? Niet getreurd! De Berg Rally Skelter staat voor je klaar! De skelter is geschikt voor kinderen met een leeftijd van 4 tot 12 jaar oud en wat deze skelter nu zo uniek maakt ten opzichte van de Buddy is de straatracer look! De skelter is uiteraard ook voorzien van het BFR systeem, vier wielen en een schommelas. Hetzelfde comfort, maar net wat groter!

Berg Classic Skelter
Daarnaast hebben wij nog de 'grote' skelters welk geschikt zijn voor leeftijd 5 jaar en ouder. Dit zijn de tijdloze klassiekers en kunt u uiteraard helemaal uitbouwen tot uw gewenste skelter. De Berg skelters zijn er in de BFR en de BFR-3 uitvoering. Met de 3 versnellingen van de BFR-3 rij je extra lekker en kun je nog sneller.
De BFR-3 is ALLEEN geschikt voor particulier gebruik. alle andere skelters kunnen voor zowel recreatieve doeleinden als voor particulier doeleinden gebruikt worden


Laatst bekeken producten