NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Skelters - Skelter Onderdelen & Accessoires
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Berg Skelter Onderdelen & Accessoires

Op zoek naar een binnenband, buitenband of trappers voor een Berg skelter? Dan bent u bij DeBruineSpeeltoestellen aan het juiste adres! Hieronder vindt u verschillende skelter onderdelen.

Je eigen Berg skelter pimpen!! Dat kan, de accessoires van Berg bieden vele mogelijkheden. Een aanhanger, kentekenkit, duostoel, spiegels, hoorn, boordcomputer, spoiler, reservewiel, hefinrichting, vlag, zwaailamp of verlichting. Kijk snel wat er bij jouw skelter past. Heeft u vragen, of hulp nodig met bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via Tel: 0111-643077 of via info@debruinespeeltoestellen.nl


Van Berg skelter stuur tot Berg Vrijloopautomaat!

In de categorie skelter binnen- en buitenbanden vind je niet alleen binnen- en buitenbanden voor Berg skelters, maar zelfs complete wielen voor jouw Berg skelter en Berg bolderwagen. 
Soms is het noodzakelijk om onderdelen van de Berg skelter te vervangen, in de categorie Diverse Skelter onderdelen vind je alle onderdelen om je Berg Skelter weer in top vorm te krijgen! Je kan hier onder andere een Berg Buddy trekhaak vinden, een Berg Vrijloopautomaat AF en nog veel meer! 

Skelter Aanhanger
Met je Berg skelter wil je natuurlijk niet alleen rijden, maar ook graag spullen meenemen, zand of takken verplaatsen, of je vriendjes of vriendinnetjes een lift geven. Dat kan met de kipkarren en huifjes van Berg. Bijna elke skelter is voorzien van een trekhaak, waardoor je in een handomdraai je aanhanger achter je skelter hangt. Zo ben jij straks klaar voor transport.
Extra Skelter Stoel
Samen gezellig op de skelter willen rijden? Een extra Berg Skelter Stoel zorgt voor urenlang samen skelter plezier. De duostoelen zijn van stevige kwaliteit en gemakkelijk erop te zetten en eraf te halen.
Accessoires Buddy Skelter
Opzoek naar accessoires voor de Berg Buddy skelter.Dat kan, de accessoires van Berg bieden vele mogelijkheden. Een vlag, een zwaailamp of toch een sirene.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.