NL
  • Vakkundig advies
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Particulier gebruik - Robinia Hout
Toon Producten

Particulier gebruik arrow_drop_down

  • check_circleInstallatie service voor speeltoestellen
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Robinia hout

Robinia hout ziet er heel natuurlijk uit en is het duurzaamste houtsoort wat bij ons te verkrijgen is. Robinia hout zit in duurzaamheidsklasse 1 en dat houdt in dat Robinia hout 20 jaar mee gaat. Dit hout is spintvrij en geschuurd. Hier vind u ons assortiment met Robinia hout. Verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes.

Indien u meer informatie wilt over Robinia Hout dan kunt u bellen naar 0111-643077 of e-mailen: info@debruinespeeltoestellen.nl.Robinia hout
Deze palen zijn gemaakt van het duurzame houtsoort Robinia (Pseudo acacia). Het heeft een de duurzaamheidsklasse 1. Dit betekent dat de Houten Palen 20 jaar meegaan en is het meest duurzaamste houtsoort dat in ons klimaat kan groeien. Het is een houtsoort die leeft en laat zien dat het een echt puur natuur product is!
Eigen Productie
De Robinia Schommels & Acacia Duikelrekken, worden door eigen productie gemaakt. Hierdoor kunnen wij deze toestellen compleet conform uw wensen maken. Staat het robinia toestel wat u wenst niet op onze website, neem dan gerust contact met ons op & wij helpen u graag verder met de realisatie van het gewenste robinia speeltoestel.


Laatst bekeken producten

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord.

Let op, Groottransport leveringen(Bijvoorbeeld Complete toestellen, glijbanen en/of dergelijke) kunnen wij de levertijd van binnen 2 - 3 werkdagen niet realiseren. Door de drukte en de extra veiligheidsmaatregelen rondom Corona zijn de levertijden voor groottransport momenteel langer dan normaal. De reeds ontvangen bestellingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Het team van de Bruine Speeltoestellen werkt hard om ervoor te zorgen dat de bestellingen weer snel worden geleverd binnen de vermelde levertijden. DHL pakketten kent voor nu nog geen achterstand. Alvast bedankt voor uw begrip.